Termeni si Conditii

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea unor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate de site.
S.C. Auto-City S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare prealabila.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.auto-city.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este proprietatea Auto-City SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul S.C. Auto-City S.R.L. a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.
Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Securitatea datelor personale

Datele dvs. personale vor fi folosite de Auto-City S.R.L. si colaboratorii sai, numai in scopul declarat al acestui site si anume la facturare si la identificarea unica ca si client.
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vi se trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Auto-City S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.
In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor nostri, vi se va cere acordul explicit.
S.C. Auto-City S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) .

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in acest site sunt marci inregistrate ale companiilor respective.
Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
Toate informatiile prezentate pe site-ul www.auto-city.ro sunt furnizate fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume.
Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare.
Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere sau non-ilegale.
In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun.
Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.
S.C. Auto-City S.R.L. si partenerii sai, nu vor fi responsabili in urmatoarele cazuri:
- in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site
- pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe acest site
- pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut, care pot conduce la orice fel pierderi
- orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.auto-city.ro si orice incercare de frauda, care va fi raportata autoritatilor competente
Orice conflict aparut intre S.C. Auto-City S.R.L. si clienti sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu si solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate orice risc.